Gyakran Ismételt Kérdések

Kifizetések

A statiszták munkabérét minden harmadik héten fizetjük. Akik a két kifizetés közötti 21 napban forgattak, azok a pénztári órákban vehetik fel a pénzüket az irodában.
A diszponálók a munkád megkezdése előtt informálnak, hogy mikor tudsz majd bejönni hozzánk a pénzért, illetve a forgatáson az ügyelet is tájékoztat.
Nem, a váltópénzről mi gondoskodunk.
Sajnos, erre nincs lehetőség. Az irodában a pénztári órák kivételével nem tartunk készpénzt, ezért nem tudunk máskor kifizetni.
...a megadott időben elmenni?

Igen. Ehhez le kell töltened egy formanyomtatványt az alábbi linkről: meghatalmazas_kifizeteshez.pdf
...a munkadíjért?

Ebben az esetben a következő turnusban tudod felvenni a pénzedet. Erről neked kell érdeklődnöd az irodai e-mailen.
2016. szeptember 01-től csak azoknak tudunk utalni, akiknek a munkabére meghaladja 16.000 Ft-ot. Az ez alatti összeget csak személyesen, készpénzben áll módunkban kifizetni.
Igen, az 50.000 Ft-ot nem meghaladó összeget módunkban áll készpénzben kifizetni.
Csak úgy tudsz velünk forgatni, ha rendelkezel magyar Adóazonosító- és TAJ számmal. Az egyszerűsített munkaviszonyt kötelesek vagyunk bejelenteni a NAV felé. Ehhez van szükségünk az azonosító adataidra.
Akik játékfilmben statisztálnak, azoknak nincs adókötelezettsége. A kiemelt statisztáknak, reklámfilmes statisztáknak, reklámszereplőknek, szereplőknek adófizetési kötelezettségük van. Erről pontos információkat a NAV honlapján találhatsz.
Az igazolásokat az egyszerűsített foglakoztatásról, a készpénz kifizetéskor mindenki megkapja. Azoknak, akik beleesnek az utalási keretbe, postán küldjük el.

Reméljük segítettünk neked a válaszokkal! Minden más ügyben, az esetlegesen felmerülő kérdésekkel, problémákkal, panaszokkal az office@bannercasting.hu címen tudsz érdeklődni.

Minden jót! Banner Casting 2015

Kapcsolat

Örülünk, ha hallunk felőled

Oszd meg velünk ötleteidet, kérdéseidet, vagy csak köszönj be hozzánk!

Ezen a honlapon több helyen is találsz lehetőséget rá, hogy fel vedd velünk a kapcsolatot. Ez azért van így, mert lehet, hogy épp az adott témánál jut eszedbe, hogy kérdezz tőlünk. Bármelyik kapun is jutsz el hozzánk, mindenhol örömmel láttunk.