Online Regisztráció

Üdvözlünk az Online Regisztrációs oldalunkon. Néhány perc alatt jelentkezhetsz filmes- és reklám munkáinkra.

Cégünk 2016-ban megszüntette a személyes regisztrációkat. Ennek elsősorban az időhiány volt az oka, másodsorban úgy ítéltük, hogy túl sokan regisztráltak olyanok, akik hirtelen felindulásból szerettek volna nálunk munkát vállalni.

Az online regisztrációt is inkább azoknak ajánljuk, akik komolyan akarnak foglalkozni statisztálással, reklámfilmezéssel, filmezéssel.

Ha valaki inkább csak kipróbálná magát vagy hétvégi munkát keres, nekik azt tanácsoljuk, hogy a Facebook oldalunkon meghirdetett munkáink egyikre jelentkezzen. Először is ismerkedjen meg ezzel a műfajjal, ami kemény munkával jár, és sokszor nem is annyira szórakoztató.

Aztán ha egy-két leforgatott kemény nap után, vagy jó néhány sikertelen castingot követően is úgy gondolja, hogy szeretne ebben a szakmában dolgozni, akkor rajta! Az online regisztráció nyitva áll előtte.

Ha valaki kezdőként jár nálunk a A GY.I.K menüpont segíthet a tájékozódásban.

A regisztrációhoz nem kell újabb oldalra lépni, itt a nyilvántartásba vétel néhány lépésben egyszerűen intézhető.

Itt néhány perc alatt elvégezhető az online regisztráció az adatbázisunkba. Várjuk színészek, reklám szereplők, modellek, táncosok, statiszták je-lentkezését. Az online regisztráció fontos feltétele, hogy az adatok pontosan legyenek kitöltve. Csak akkor tudunk castingokra, munkákra hívni, ha valóságos adatokat közölsz velünk. Előfordulhat, hogy bizonyos telefonokon vagy böngészőkben nem működik a fotó feltöltés, ebben az esetben a megjegyzés rovatban jelezd nekünk a problémát.

A regisztráció megkezdéséhez nyomd meg a REGISZTRÁLOK gombot!

Kapcsolat

Örülünk, ha hallunk felőled

Oszd meg velünk ötleteidet, kérdéseidet, vagy csak köszönj be hozzánk!

Ezen a honlapon több helyen is találsz lehetőséget rá, hogy fel vedd velünk a kapcsolatot. Ez azért van így, mert lehet, hogy épp az adott témánál jut eszedbe, hogy kérdezz tőlünk. Bármelyik kapun is jutsz el hozzánk, mindenhol örömmel láttunk.