Gyakran Ismételt Kérdések

Forgatás

Ha kiválasztottak egy munkára, be kell jönnöd, hogy szerződjünk. Úgy nem dolgozhatsz, ha nincs érvényes szerződésed. A forgatások időtartama 12 óra, nehéz megjósolni, hogy milyen nehéz napod lesz. Készülj fel rá, legyél kipihent! Ne tervezz rögtön programot a forgatás végére, mert előfordulhat, hogy jóval később fogsz végezni, mint tervezted! Ezt természetesen honorálni fogjuk Neked, de bármilyen más elfoglaltságért nem hagyhatod el a forgatást, amíg hivatalosan nincs vége!
Ha forgatáson vagy, a következőket kell figyelembe venned:
- Soha ne késs el! Ennél nagyobb hibát szinte el sem követhetsz. A késésnek nagyon súlyos következményei lehetnek.
- Soha ne vigyél barátokat, családtagokat a forgatásra! Jó játéknak tűnhet, de ez egy komoly munkahely.
- Ne beszélgess pénzről az ügyféllel vagy a többi szereplővel! Nagyon amatőr dolognak számít. Ez a Te magánügyed.
- Soha ne írj alá semmit úgy, hogy nem beszéltél velünk! Az adott munka ideje alatt a kapcsolattartód biztos, hogy elérhető.
- Hívj minket azonnal, ha úgy gondolod, valami nincs rendben, ha úgy érzed, nem azt csinálod, amire szerződtél, vagy ha esetleg olyan feladatot kaptál, ami veszélyezteti a testi épségedet!

Reméljük segítettünk neked a válaszokkal! Minden más ügyben, az esetlegesen felmerülő kérdésekkel, problémákkal, panaszokkal az office@bannercasting.hu címen tudsz érdeklődni.

Minden jót! Banner Casting 2015

Kapcsolat

Örülünk, ha hallunk felőled

Oszd meg velünk ötleteidet, kérdéseidet, vagy csak köszönj be hozzánk!

Ezen a honlapon több helyen is találsz lehetőséget rá, hogy fel vedd velünk a kapcsolatot. Ez azért van így, mert lehet, hogy épp az adott témánál jut eszedbe, hogy kérdezz tőlünk. Bármelyik kapun is jutsz el hozzánk, mindenhol örömmel láttunk.