Before I die...

Történet

Candy Chang interaktív művészeti projektje a “Before I Die…” a Banner Casting és a Sziget Fesztivál közös szervezésében érkezik minden évben Budapestre.

Candy Chang interaktív bakancslistája, számunkra egyfajta társadalmi szerepvállalás. A “Before I Die” fal először New Orleans-ban épült fel, azóta szinte körbejárta a világot. Amikor mi először hallottunk róla, azonnal tudtuk, hogy mi is fel szeretnénk építeni, csak nem tudtuk, hogy hol. A körülmények úgy alakultak, hogy a Sziget Fesztivál lett az a hely, ahol először felépült.

Óriási siker lett. Nap mint nap tízezrek írják fel kívánságaikat, vágyaikat. 2014-ben, a tragikus sorsú színész, Robin Williams halálakor, egy napra emlékfalá alakult. Az emberek üzenetekkel, film idézetekkel emlékeztek erre a nagyszerű művészre. Megható pillanat volt és mi lepődtünk meg a legjobban, amikor erről a világsajtó is beszámolt. Sok izgalmas történet fűződik a falhoz.

Számunkra a legnagyobb elismerés az volt, amikor Candy Chang beválogatta az itt készült fotókat a világ legizgalmasabb falait bemutató könyvébe.

Most mi is Örömmel mutatjuk be az elmúlt négy év történéseit.

Galéria

Kapcsolat

Örülünk, ha hallunk felőled

Oszd meg velünk ötleteidet, kérdéseidet, vagy csak köszönj be hozzánk!

Ezen a honlapon több helyen is találsz lehetőséget rá, hogy fel vedd velünk a kapcsolatot. Ez azért van így, mert lehet, hogy az adott témánál jut eszedbe, hogy kérdezz tőlünk. Bármelyik kapun is jutsz el hozzánk, mindenhol örömmel láttunk.