Talent Union

Ez a divíziónk, egy nemzetközi összefogás eredménye.

Már az ügynökségünk megalakulásakor cél volt, hogy több ügynökséggel karöltve tudjunk minél szélesebb spektrumot nyújtani a megrendelőinknek. Ez a folyamat az utóbbi egy évben ért igazán révbe. Jelen pillanatban 12 európai ügynökséggel dolgozunk szoros együttműködésben.

Tudjuk, hogy ez önmagában nem újdonság, korábban is léteztek lazán összefonódó cégek. Amiért ez új távlatokat nyithat, az a regionális piacok árszabályozása. Sikerült olyan megállapodásokat létrehozni, ami igazodik az adott ország piacának a lehetőségeihez, így a szereplők ki- és beutaztatása nem okoz jelentős többletköltséget a gyártók számára. Ennek következtében a világ megnyílt a megrendelőknek és a szereplőknek is egymás felé, ami mindenki számára előnyös lehet a jövőben.

Az elmúlt hónapok világ eseményei a mi szövetségeseinket is váratlanul érte. A Brexit ellenére angol partnereinkkel továbbra is közösen képzeljük el a jövőnket. Meggyőződésünk, hogy a tehetségnek semmilyen államhatár nem szabhat gátat. Ez az alapfelvetésünk, a többit majd közösen kitaláljuk. Hiszünk benne, hogy együtt erősebbek vagyunk.

Most, hogy az új divíziókat, szövetségeket ünnepeljük ezzel honlappal is, úgy döntöttünk, hogy először az angol partnereink művészeit mutatjuk be.


Szereplők


Kapcsolat

Örülünk, ha hallunk felőled

Oszd meg velünk ötleteidet, kérdéseidet, vagy csak köszönj be hozzánk!

Ezen a honlapon több helyen is találsz lehetőséget rá, hogy fel vedd velünk a kapcsolatot. Ez azért van így, mert lehet, hogy épp az adott témánál jut eszedbe, hogy kérdezz tőlünk. Bármelyik kapun is jutsz el hozzánk, mindenhol örömmel láttunk.